Bosmaninspecties is een ervaren inspectiebureau
op het gebied van windenergie
 
     
 
 
 
 
1 Welkom
bij
Bosmaninspecties
2 Uitgebreide expertise
op het gebied van windinstallaties, technische constructies en onderhouds-
technieken.
3 Voor ondermeer:
Opleveringsinspecties, Einde garantie inspecties, Onderhoudscontroles, Generatormetingen en Thermografische inspecties, maar ook voor het geven van in-service trainingen.
3 Voor trouble shooting,
schade-expertise en second opinion.
3 Betrouwbare
gespreks-
partner

tussen eigenaar/ beheerders en (toe)-leveranciers.
3 Bosmaninspecties
Hietweideweg 45 7391 RA Twello, Netherlands, tel. 0031 - (0)571 75 02 02,
GSM: 0031 - (0)6 4843 43 05
     
lid van
 
 
 
 

Bosmaninspecties heeft een expertise opgebouwd op het gebied van windinstallaties, technische constructies en onderhoudstechnieken. Daarnaast is veel ervaring opgedaan met de alsmaar belangrijker wordende vermogenselektronica en -besturing. Vanaf 2003 is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van kwaliteit en onderhoud inspecties in de windenergie branche.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Inspecties tijdens de productie van zowel stalen als betonnen windturbinemasten, inclusief bijbehorende gehanteerde coatingsystemen en hun applicaties.
  • Inspectie van elektrische verbindingen, generatoren en vermogenselektronica onder andere: converterkasten, filters en transformatoren.
  • Inspectie en beoordeling van schades, het optreden als gesprekspartner voor de eigenaar/beheerder naar de (toe)-leveranciers. Tevens toezicht houden op de correcte uitvoering van reparaties en andere herstelwerkzaamheden.

Tot onze opdrachtgevers behoren windparkeigenaren, zoals elektriciteitsbedrijven, projectontwikkelaars, windcoöperaties, particulieren en verzekeraars.

Bosmaninspecties is lid van NWEA, EWEA en HHWE
   
    lid van NWEA, EWEA en HHWE   •  
    © 2024 Bosmaninspecties